Lid worden

Het eFIOW Instituut biedt de meest uitgebreide online databank in België aan, met meer dan 7000 artikels en een online ortho-encyclopedie met meer dan 35 ziektebeelden orthomoleculair uitgewerkt.

Word WIMED-lid voor slechts  €140* per jaar en geniet van de volgende voordelen:
  1. Toegang tot de 25-jarige WIMED-databank met de unieke ortho-encyclopedie  en de nieuwe interactieve eFIOW driehoek en online kookboek
  2. Maandelijkse digitale nieuwsbrief met orthomoleculaire tips, voedingsadviezen en nieuwe supplementen
  3. Ontvang gratis de e-monografie "Drink jezelf in balans" t.w.v. €35
  4. Kortingen op verschillende eFIOW opleidingen: kookworkshops, openstudiedagen ...
  5. Voor medici, paramedici en therapeuten: vermelding van uw naam op de open eFIOW website

* Bestaande WIMED leden betalen slechts €130 bij jaarlijkse vernieuwing van hun WIMED abonnement.

Bestellen van het WIMED ledenpakket kan via DE WEBSHOP

 

Steunleden / Schenkingen / Legaten

Uw steun, schenkingen en legaten kunnen voor onze vzw een belangrijke financiële impuls zijn om het Epigenetische Faché Instituut voor Orthomoleculaire Wetenschap (eFIOW) verder professioneel uit te bouwen tot de meest volledige erkende orthomoleculaire opleiding en de meest uitgebreide databank WIMED van de Benelux.

De drie belangrijkste doelstellingen zijn:

  1. de niet-toxische of orthoceutische geneeskunde volwaardig integreren in de academische klassieke toximoleculaire geneeskunde naar de letter van de eed van Hippocrates.
  2. de moderne orthomoleculaire voeding en geneeskunde academisch en praktisch doorgeven aan officeel geschoolde medici, paramedici, bio-ingenieurs, therapeuten en iedereen die begaan is met de  gezondheid in al zijn aspecten.
  3. de labeling en registratie van kwalitatieve Orthoceutische orthocijnen en ijveren voor een parallel Orthomoleculair-Riziv-stelsel te ondersteunen en uit te werken.

Indien u de orthotarische voeding of het orthotarisme wil ondersteunen met een schenking of legaat, kan u dit officieel via een notaris doen. De vzw eFIOW kan u daar meer informatie over geven. U kan een vrijblijvende afspraak maken met de directeur van het eFIOW, nl. Angélique De Beule

Als steunend lid vanaf € 500 per jaar kan u van alle voordelen van het WIMED-pakket genieten: toegang tot de website WIMED (waarde € 130), lid van de Belgische beroepsvereniging BSOM (waarde € 250), toegang Congres (waarde € 85), maandelijkse Nieuwsbrief, het jaarlijks life extension seminarie (waarde € 110).