Deze pagina is alleen toegankelijk voor WIMED-leden

Gebakken struisvogelfilet met een winterse garnituur van bospaddenstoelen, appel en wilde tijm

Beschrijving

Gebakken struisvogelfilet met een winterse garnituur van bospaddenstoelen, appel en wilde tijm

Wie de traditionele Kerstkalkoen beu is kan dit jaar eens opteren voor een stukje exotisch wild. Vooral rond de feestdagen is het aanbod tamelijk gevarieerd, gevolgd door een lichte heropflakkering rond de barbecueperiode in de zomer,  want ook dan belandt exotisch wild al eens op de rooster. Alhoewel bijna alles wordt ingevoerd en er geen klassiek jachtseizoen bestaat, is het aanbod de rest van het jaar eerder matig. Struisvogel blijft, door zijn toegankelijkheid, goede  voedingswaarde en gebruiksgemak, de belangrijkste exponent van exotisch wild. 

WIMED-lidmaatschap vereist

De andere onderdelen van deze pagina zijn voorbehouden voor WIMED-leden. Log in om deze onderdelen te bekijken (WIMED-lidmaatschap vereist).