MN. 01 Voedingsmanipulatie en het epigentisch effect ervan op onze gezondheid

Prijs:€35,00
Ondertitel: 
Geraffineerde suikers, transvet, genetisch gemanipuleerde voeding, E-additieven, antibiotica en hun onvermijdelijk effect op de expressie van onze genen. (Nutrigenomics) En hoe je ze kan ombuigen naar een epigenetisch voedingspatroon, waarbij ongeraffineerd, organisch, seizoenseigen (terug) de basis is!
Afbeelding cover: 
Publicatiedatum: 
10/2016
Aantal pagina's: 
92
Type: 
Monografie
Auteur: 
Angélique De Beule en Nine Walthéry
Uitgeverij: 

Publi Media eFIOW vzw, Achterheide 30, 3980 Tessenderlo

Prijs: 
35.00 EUR

Amerikanen eten per jaar hun gewicht in genetisch gemanipuleerd voedsel” luidt het bericht van de EWG (the Enviromental Working Group) in 2012.

Hierbij heb je als vijf koplopers:

  1. Katoen: olie, veevoeder, verbandmiddelen en voedsel
  2. Soja: olie, lecithine, veevoeder en voedsel
  3. Maïs: fructose siroop, olie, veevoeder, zetmeel, aroma’s
  4. Koolzaadolie (canola): olie, veevoeder en voedsel
  5. Suikerbiet

Daarnaast kent ons kostbaar voedsel niet enkel genetische wijzigingen, maar wordt het ook door de landbouw- en voedingsindustrie zodanig gekweekt en bewerkt (gemanipuleerd) dat het onvermijdelijk leidt tot voedselhunkering, verslaving, allergieën en hedendaagse degeneratieziekten zoals diabetes, obesitas, cardiovasculaire aandoeningen en kanker.