MN 116 Terug soepel bewegen, een orthomoleculaire aanpak

Prijs:€40,00
Ondertitel: 
Een nieuwe doorbraak in de preventie en behandeling van artrose en osteoartritis
Afbeelding cover: 
Publicatiedatum: 
09/2013
Aantal pagina's: 
111
Type: 
Monografie
Auteur: 
Walter O.M. Faché
Uitgeverij: 

Publi Media eFIOW vzw, Achterheide 30, 3980 Tessenderlo

Prijs: 
40.00 EUR

Kan het degeneratieve proces van artritis en artrose gestopt én omgekeerd worden?

Reuma komt niet voor bij volkeren die volwaardig natuurlijk voedsel eten. Daarom moet de oplossing in de eerste plaats gezocht worden in de orthomoleculaire voeding met de functionele nutriënten. Artritis, artrose en alle vormen van reuma zijn wel omkeerbaar. In monografie nr. 116 wordt een orthomoleculaire doorbraak tot soepele gewrichten zonder gewrichtsontstekingen voorgesteld.

De onderliggende mechanismen worden besproken, gevolgd door een orthoplan in vier luiken: neuromusculaire spanningen bewust worden, symptomatisch neuromusculair aandachtsluik, het inflammatieluik en het regenererend luik met telkens de geschikte orthoceuticals en de daarbij behorende orthomoleculaire voedingsstoffen.

Deze vier pijlers kunnen spanningen en pijnen bij artritis en artrose volledig elimineren als zij volle aandacht krijgen in alle omstandigheden tijdens het leven. Zij zullen de ademhaling, lichaamshouding, chronische stress en pijngewaarwording subtiel gunstig beïnvloeden, zodat een brede waaier van secundaire oorzaken, die grotendeels het gevolg zijn van deze vier onderontwikkelde hoofdspelers, snel geëlimineerd wordt.