Ojibwa De Roeck

Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te vrijwaren en onderscheid zich van andere firma's door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten bereid volgens unieke productiemethodes.

Van elke producent bieden wij U graag de meest exclusieve producten aan uit een gamma van natuurlijk helende nutriënten. Hierbij is elke producent een meester in zijn discipline. Alle producenten besteden milieubewust veel aandacht aan hun ingrediënten, productieprocessen, verpakking en spelen in op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaaromstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een optimale kwaliteit zijn.

Belangrijke noot: voorgestelde producten zijn beschikbaar via Ojibwa De Roeck en kunnen NIET aangekocht worden bij het eFIOW. Gelieve voor verdere vragen of advies contact op te nemen met Ojibwa De Roeck

Contactgegevens
Adres: 
Bootdijkstraat 68
Postcode: 
9220
Woonplaats: 
Moerzeke
Land: 
België
Telefoon: 
052/48 43 00
E-mail: 
info@ojibwa-deroeck.com
Gegevens voor organisaties
Lid van de orthoceutische firmaraad?: 
Ja

Productfiches van de Orthoceutische Firmaraad

Nog geen producten beschikbaar op de site.