Neolaya

'Eeuwige jeugd is misschien een utopie. Niets weerhoudt ons echter om de eeuwige jeugd na te streven.’ Dit is het motto van NEOLAYA.

NEOLAYA streeft ernaar om producten en methodes van hoogstaande kwaliteit, die zowel het fysische als het psychische welzijn bevorderen, op te sporen en deze aan te bieden aan een faire prijs.

De gemiddelde leeftijd van onze bevolking zal de volgende 20 tot 30 jaar alleen maar stijgen. De levensverwachting is dankzij de wetenschap en door technische vernieuwingen in de gezondheidszorg serieus verbeterd. De vernieuwingen bieden zich exponentieel aan. Dit zal alleen maar bijdragen tot nog een grotere levensverwachting.

Er zullen zich echter ook van uit de buitenwereld, in steeds grotere mate, agressoren aanbieden die een onevenwichtige balans in de hand werken. Stressniveaus zullen stijgen, het blootstaan aan radicale stoffen door pollutie zal verhogen, eetgewoontes zullen bijdragen tot lichamelijke ongemakken zoals overgewicht. Denk maar aan verhoogde risico’s voor diabetes, hart en vaatziekten en risico’s op kankers.

Neolaya wil een essentiële plaats bekleden voor mensen die actief een goede balans najagen in hun leven, professioneel en privé, fysisch en psychisch. Wij willen actief bijdragen in de zoektocht van deze mensen in het vinden van ‘de eeuwige jeugd’.

Neolaya is een jong familiebedrijf dat in 2014 werd opgericht door Johan en Wouter Aerts.

Aanbod

Momenteel biedt Neolaya twee drinkbare voedingssupplementen op basis van vloeibaar collageen aan.

  • Collagen MSM Plus
  • Collagen Extra

Binnen afzienbare tijd zullen wij in ons gamma ‘Neolaya Drinks’ een aantal additionele voedingssupplementen in drinkbare vorm opnemen (Gelee Royal Q10 Drink, Omega 3 drink, Vitamin B12 drink, Gelee Royal Drink).

Belangrijke noot: voorgestelde producten zijn beschikbaar via Neolaya en kunnen NIET aangekocht worden bij het eFIOW. Gelieve voor verdere vragen of advies contact op te nemen met Neolaya.

Contactgegevens
Adres: 
Kerkweg 17
Postcode: 
3110
Woonplaats: 
Rotselaar
Land: 
België
Telefoon: 
+32(0)16439420
+32(0)16888264
E-mail: 
info@neolaya.com
Gegevens voor organisaties
Lid van de orthoceutische firmaraad?: 
Nee