CompleMed / Nordic Naturals

Pure and great tasting omega-3 oils

 

  • CompleMed is gegroeid vanuit een reële nood naar een betere balans en levenskwaliteit die we mochten ervaren bij kinderen, jeugd en volwassenen en werd opgestart in overleg en samenwerking met professionelen uit de medische, paramedische en voedings wereld.
  • Onze hedendaagse manier van leven is een uitdaging om ons lichaam en geest in evenwicht te brengen, een goede balans te vinden. Gevarieerde voeding en lichaamsbeweging zijn van groot belang. De juiste voedingssupplementen worden meer en meer onmisbaar.
  • CompleMed staat voor een samenwerking om te beantwoorden aan jullie noden naar duurzame levenskwaliteit door het aanbrengen van hoogkwalitatieve voedingssupplementen.
  • Het is onze missie om met CompleMed een gamma van hoog kwalitatieve voedingssupplementen op de markt te brengen. Om dit te garanderen laten we ons bijstaan door twee adviesorganen: de medische adviesraad en de wetenschappelijke adviesraad.

    Belangrijke noot: voorgestelde producten zijn beschikbaar via CompleMed en kunnen NIET aangekocht worden bij het eFIOW. Gelieve voor verdere vragen of advies contact op te nemen met CompleMed.
     
Contactgegevens
Adres: 
Groenedijkstraat 1
Postcode: 
8460
Woonplaats: 
Oudenburg
Land: 
België
Telefoon: 
059/27 07 53
E-mail: 
<p>info@complemed.be</p>
Gegevens voor organisaties
Lid van de orthoceutische firmaraad?: 
Ja