Bloesemremedies Benelux

Bloesemremedies Benelux is een groothandel die zich onderscheid van andere webshop. 
Er wordt enorm gekeken naar een hoogstaande kwaliteit van elke bloesemremedie en hun werking.  Daarnaast zijn er voor therapeuten en studenten uitzonderlijke kortingen voorzien.

Bloesemremedies zijn vooral geschikt om op emotionele basis en op gevoelsniveau beweging te brengen. Het woord emoties staat voor Energy – Motion: energie die in beweging komt. Denk maar eens aan deze twee uitéénlopende emoties. Verliefdheid t.o.v. woede, uit ervaring kunnen we allemaal zeggen dat deze twee verschillende ons een aangenaam en een onaangenaam gevoel kunnen bezorgen. Maar wat doen we met onze onaangename emoties als we deze niet kunnen loslaten, uiten, transformeren… . Dan kunnen we spreken over een sluimerde emoties, die diep binnenin ons kunnen zorgen voor ziekte. Vandaar dat achter de gekende gezegden toch wel een waarheid schuilt: gal spuwen, het ligt zwaar op de maag, een gebroken hart, …

Naast het aankopen van bloesems kan je bij Bloesemremedies Benelux ook terecht voor je bloesem op maat. Het unieke concept is dat Bloesemremedies Benelux met het volgende principe werk beweging of ondersteuning brengen in je emotioneel en gevoelsleven. Zowel op bewust, onbewust als op zielsniveau. 

Bijvoorbeeld: angsten, ongeduld, gebrek aan zelfvertrouwen, schoolangst, moeilijk grenzen kunnen aangeven, geen nee kunnen zeggen, vergeving, trauma’s ….  

Contactgegevens
Adres: 
Opworpstraat 52
Postcode: 
3560
Woonplaats: 
Lummen
Land: 
België
Telefoon: 
0032 (0)496 50 99 75
Gegevens voor organisaties
Lid van de orthoceutische firmaraad?: 
Nee

Productfiches van de Orthoceutische Firmaraad

Nog geen producten beschikbaar op de site.