Biodidoo

Biodidoo is geboren vanuit een passie en een levensstijl toegewijd aan het gezin. Inderdaad, BiOdidoo is aan de oorsprong een koppel die begaan is met zijn gezondheid en die van hun kinderen en die aan de basis ligt van de creatie van dit bedrijf.

Hedentendage is het belangrijk zorg te dragen voor onze gezondheid en ons lichaam in zijn geheel. Het is dan ook meer dan normaal gezond te eten, onze huid op een natuurlijke wijze te verzorgen of onze leefruimte schoon te maken zonder impact op het milieu. Op langere termijn verstoort het gebruik van klassieke verbruiksartikelen de goede werking van ons lichaam en onze geest door onder andere het gebruik van pesticiden en giftige stoffen.

BiOdidoo is een webshop die natuurlijke en biologische artikelen voorstelt voor het hele gezin. Maar BiOdidoo wenst ook te informeren via onder andere zijn blog en persoonlijke raadgevingen via chat. Beide zaakvoerders van de webshop zijn opgeleid in verschillende domeinen zoals aromatherapie, Bachbloesems, gemmotherapie,…

BiOdidoo is ook sterk begaan met de kwaliteit van zijn produkten die verkocht worden. Elk artikel op de website is, in functie van het type, persoonlijk getest door de zaakvoerders of hun intieme entourage. We hebben zelfs de babyvoeding uitvoerig geproefd 

Een andere belangrijke waarde, in onze ogen, is de klantenservice. Top prioriteit is een tevreden klant te hebben bij elke nieuwe bestelling, die 100% vertrouwen heeft in BiOdidoo. Bij elke bestelling krijgt u trouwens staaltjes of een kleine attentie om u welkom te heten.

U vindt er ook informatie over het systeem van getrouwheidspunten (1€=1punt) en het sponsersysteem. U kan namelijk tot 3x toe extra korting krijgen als uw vriend(in) een bestelling plaatst. Uiteraard is voor uw vriend(in) ook een cadeau weggelegd.   

Voor de leden en sympathisanten van EFIOW biedt BiOdidoo® volgende kortingen aan:

  • 10% korting en gratis levering van uw eerste bestelling van minstens 59€ aan produkten (via persoonlijke promocode)
  • 5% korting op al uw volgende bestellingen

Om van deze extra’s te genieten volstaat het

  • u in te schrijven op de website en de nieuwsbrief van BiOdidoo
  • deze mailing te forwarden in een bevestigingsmail aan de klantendienst van BiOdidoo  info@biodidoo.com  met de vermelding van uw volledige naam en de code EFIOW.

Als u aan alle voorwaarden voldoet, stuurt de klantendienst u dan per kerende uw persoonlijke code om van de voordelen bij uw eerste bestelling te genieten en registreert ook de 5% korting in uw klantenaccount.

Deze voordelen zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties.   

 

Belangrijke noot: voorgestelde producten zijn beschikbaar via Biodidoo en kunnen NIET aangekocht worden bij het eFIOW. Gelieve voor verdere vragen of advies contact op te nemen met Biodidoo.

Contactgegevens
Adres: 
Rue d'odenge 30
Postcode: 
1360
Woonplaats: 
Orbais
Land: 
Belgie
E-mail: 
info@biodidoo.com
Gegevens voor organisaties
Lid van de orthoceutische firmaraad?: 
Nee

Productfiches van de Orthoceutische Firmaraad

Product Orthomoleculaire stoffen
Gezonde tussendoortjes voor kinderen