Orthomoleculair centrum 'Gezond door voeding' - De Rietgors

 

Wat wordt er aangeboden in het orthomoleculair centrum?

  • Een nacht slapen met een orthomoleculair ontbijt

Tijdens de maanden juli en augustus is het mogelijk Bed en Breakfast met een orthomoleculair ontbijt te bestellen. Deze boekingen lopen via de website van de Rietgors www.rietgorszeeland.nl

  • Een orthomoleculaire midweek

Het doel is de omschakeling te starten of te bevorderen van westerse voeding naar een orthomoleculair voedingspatroon. Daar is kracht, kennis en steun voor nodig en een stapsgewijze aanpak. Deze week is om de gezondheid te bevorderen, er praktisch mee uit de voeten te kunnen en tegelijkertijd een week om rustig aan te ontgiften en energie vrij te maken. Het heft in eigen handen nemen is hiermee mogelijk.

Alle 3 de maaltijden worden gezamenlijk gemaakt. Daarnaast zal er iedere ochtend een lesblok zijn met diverse onderwerpen. Na de avondmaaltijd gaan we de maaltijden van die dag bespreken en creatieve wijzigen bedenken. Eventueel aanpassen aan een bepaald ziektebeeld of klacht. Bij deze week is kennis van voeding niet perse noodzakelijk. Na deze dagen is het duidelijk hoe een orthomoleculaire maaltijd/voedingspatroon wordt samengesteld.

De tijden zijn maandag vanaf 14.00 uur tot en met vrijdag 14.00 uur.

Prijs van deze all-inclusief week is 450 euro per persoon. Deel je met zijn 2en een 2- of 4- persoonskamer dan geldt er een korting van 10%. Woon je in de buurt dan kan het zonder overnachten en kost het 330 euro.

  • Een orthomoleculair weekend

De tijden van een weekend zijn van vrijdag 16.00 tot zondag 16.00.

De kosten voor een weekend zijn 350 euro per persoon. Deel je een kamer dan zijn de kosten 325 euro pp. Woon je in de buurt dan kan het zonder overnachten en zijn de kosten 280 euro.

Het doel van dit centrum is de omschakeling te ondersteunen van westerse voeding naar een orthomoleculair voedingspatroon. Daar is naast kennis, kracht en steun voor nodig. Het is niet zo maar voor elkaar. Stapsgewijs het heft in eigen handen nemen om met voeding de gezondheid te bevorderen.

Data 2018

  • Orthomoleculair ontbijt bij de Bed & Breakfast de Rietgors tijdens de maanden juli en augustus
  • Orthomoleculaire kookdagen: 18 april, 19 juni, data 2de helft 2018 zijn nog niet bekend
  • Orthomoleculaire weekenden: 6 t/m 8 april, 2 t/m 4 november
  • Orthomoleculaire midweken: 19 t/m 23 maart, 12 t/m 16 november
  • Orthomoleculaire 2 daagse: 4 t/m 6 april, 31 oktober t/m 2 november  of 2 dagen tijdens de midweek

Passen al deze data niet laat het gerust weten.

Tijdens de orthomoleculaire kookdagen koken we met zijn allen de lunch en het diner en komt er tussen door les over de wijze waarop de orthomoleculaire voedingsleer wordt toegepast.

Tijdens de orthomoleculaire dagen is naast het gezamenlijk bereiden van alle maaltijden en les ook van belang om te ontspannen in het natuurgebied of door middel van massage en yoga.

Zie voor meer informatie www.gezonddoorvoeding.com of mail gerust Birgitdeheij@ziggo.nl

 

 

 

 

Contactgegevens
Adres: 
Slikweg 8
Postcode: 
4321
Woonplaats: 
SV Moriaanshoofd
Land: 
Nederland
Telefoon: 
0031(0)111 695501
0031(0)612036547
E-mail: 
rietgorszeeland@gmail.com
Gegevens voor organisaties
Lid van de orthoceutische firmaraad?: 
Nee

Productfiches van de Orthoceutische Firmaraad

Nog geen producten beschikbaar op de site.